Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Καταγγελία για διώξεις συνδικαλιστών των ΟΤΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ
ΕΛΛΑΔΑΣ
                        Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε- έτος ίδρυσης 2012
       


          Ταχ.Δ/νση:Κατεχάκη 56                                                                                                                                                                                                                                                


Τ.Κ.: Αθήνα – 11525                                                                                   Αθήνα,   14-3-2014
Ιστοσελίδα:www.oseade.blogspot.com                                                     Α.Π : 14
Τηλ. Προέδρου: 6976437399                                                                  
E-mail Προέδρου: des_arxonti@yahoo.gr                                                  ΠΡΟΣ : ΜΜΕ
Τηλ. Γεν. Γραμματέα: 6978621129                                                       -   Α΄ Βάθμιους Συλλόγους
E-mail Γεν. Γραμ.: theoharisan@gmail.com                                                  μέλη μας                      
                               
Καταγγελία για διώξεις συνδικαλιστών των ΟΤΑ
           
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΕΑΔΕ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια τρομοκράτησης συνδικαλιστών από την  Ασφάλεια, που ζητάει από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΑ (ΠΟΕ – ΟΤΑ) τα πλήρη στοιχεία των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των πρωτοβάθμιων συλλόγων μελών της, καθώς και τα πλήρη στοιχεία των μελών που απαρτίζουν τα όργανα της (Γενικό Συμβούλιο, Εκτελεστική Επιτροπή, Ελεγκτική Επιτροπή) ακόμη και των αντιπροσώπων στο συνέδριο !!!, για να ελεγχθούν ποινικά για το αδίκημα  “επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία  (…..) πράξεις που έλαβαν χώρα την 13-10-2011 στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ της ΚΕΔΕ”.
Χθες ήταν κατηγορούμενο το Δ.Σ. του ΙΓΜΕ για τον ίδιο λόγο (αθωώθηκαν πανηγυρικά) επειδή διεκδικούσαν δεδουλευμένα μηνών, σήμερα δικάζουν το Δ.Σ. των ηρωικών Χαλυβουργών που κράτησαν την ΑΠΕΡΓΙΑ τους 270 ημέρες, την άλλη καταδίκασαν χωρίς αναστολή 16χρονους μαθητές των ΕΠΑΛ Λαμίας και Ηγουμενίτσας επειδή διεκδικούσαν να τελειώσουν τις σπουδές τους με το ίδιο αντικείμενο που άρχισαν , το Δεκέμβρη είχαμε τα ίδια κρούσματα σε βάρος εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών . 
Το κυνήγι μαγισσών από την κυβέρνηση δεν έχει τέλος όσο τα μέτρα της συγκυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ θα συνθλίβουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, όσο η φτώχεια θα εξαπλώνεται.
Η προσπάθεια τρομοκράτησης έχει ως σκοπό να κάνουν τους εργαζόμενους  υποτακτικούς, να σκύβουν το κεφάλι και να αποδεχθούν στη συνείδησή τους ότι όλα τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα είναι αναγκαία για την χώρα και δεν υπάρχει άλλος δρόμος για το λαό.
Θέλουν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στο κίνημα, αξιοποιώντας και την Ασφάλεια και την Δικαιοσύνη. Θέλουν να δημιουργήσουν σύγχρονους κουκουλοφόρους μέσα στην εργαζόμενους, που θα καταδίδουν συναδέλφους.
Τα συνδικαλιστικά όργανα πρέπει να επιστρέψουν ως απαράδεκτο το αίτημα της Ασφάλειας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και όλα τα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να καταδικάσουν την προσπάθεια της συγκυβέρνησης να βάλει φίμωτρο σε κάθε φωνή που αντιστέκεται.
Η καλύτερη απάντηση στην τρομοκρατία της συγκυβέρνησης θα είναι η επιτυχία της 48ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας 19 και 20 Μάρτη με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων .-  
                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΧΟΝΤΗ                                                 ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου