Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΟΣΕΑΔΕ 3-12-2012

                                                                            
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ
ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε- έτος ίδρυσης 2012
      Αθήνα,           3 - 12 -2012
      Αριθ. Πρωτ:  1          
 
                                                            Προς :
Ταχ.Δ/νση : Κατεχάκη 56
Τ.Κ.: Αθήνα - 11525
Τηλ.:   2132035761
Φαξ:   2132035723
 Ιστοσελίδα:
 Ε-mail:


  1. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
  2. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ   ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΚΗΣΗΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
      Σας ενημερώνουμε  ότι κατοχυρώθηκε ως Νομικό πρόσωπο, σήμερα 3-12-2012 από το Πρωτοδικείο της Αθήνας  η Προσωρινή Διοίκηση και το Καταστατικό της <<Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας>> με  ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΏΟΥ 809  3-12-2012 και ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 6145 που αναγνωρίστηκε και εγκρίθηκε με την διαταγή 195/20-8-2012 του Πρωτοδικείου  Αθηνών. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συγκληθεί η προσωρινή Διοίκηση για να συγκροτηθεί σε σώμα και επιτέλους ως Δευτεροβάθμιο όργανο να μπορέσει να συντονίσει πανελλαδικά τον αγώνα μας σε αυτήν την πιο κρίσιμη περίοδο του συνδικαλιστικού κινήματος. Η προσωρινή Διοίκηση που εγκρίθηκε είναι η παρακάτω:
  1. ΒΑΓΕΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
  2. ΖΕΠΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  3. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  4. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
  5. ΚΑΡΑΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  6. ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΓΑ
  7. ΚΟΡΜΠΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  8. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  9. ΚΩΤΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  10. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  11. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  12. ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
  13. ΠΕΤΡΟΥ-ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΝΑΤΑΣΑ
  14. ΡΙΖΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
  15. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΝΙΚΟΣ
 Τα ιδρυτικά μέλη της Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε  που ολοκλήρωσαν έγκαιρα τις απαραίτητες διαδικασίες και συμμετέχουν σήμερα είναι: α)  Αττικής  β)  Β. Αιγαίου  γ) Δυτ. Ελλάδας-Ιονίου  δ)  Ν. Αιγαίου  και  ε)  Πελοποννήσου .

Καλούμε τους  Συλλόγους της Ηπείρου, Θεσσαλίας-Στερεάς ,Κρήτης, Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας και  Δυτ. Μακεδονίας  αφού ολοκληρώσουν τις Γενικές Συνελεύσεις τους για την εγγραφή στην  Ομοσπονδία και τις τροποποιήσεις των καταστατικών τους (για όσους συλλόγους βρίσκονται σε αυτή την διαδικασία )  να ζητήσουν να  εγγραφούν κανονικά και να συμμετέχουν στο 1Ο Τακτικό συνέδριο για την εκλογή Διοίκησης.
Η ημερομηνία  θα οριστεί  από την Προσωρινή Διοίκηση,  ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι και να προχωρήσουμε διενεργώντας  μαζί εκλογές για τους αντιπροσώπους μας.
Τα Πρωτοβάθμια Σωματεία που επιθυμούν να εγγραφούν στην Ομοσπονδία, θα πρέπει, να αποστείλουν μαζί με την αίτηση του Δ.Σ προς την Προσωρινή Διοίκηση και τα κάτωθι:
1) Ακριβή Επικυρωμένα από το οικείο Πρωτοδικείο, Αντίγραφα των ισχυόντων σήμερα Καταστατικών τους, από τα οποία να προκύπτει η δυνατότητα συμμετοχής τους σε δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση, καθώς και το αρμόδιο όργανο που αποφασίζει για την ένωση με άλλα σωματεία, με σκοπό την ίδρυση Ομοσπονδίας.
2) Τις αποφάσεις των οικείων Πρωτοδικείων, με τις οποίες έγινε η δικαστική αναγνώρισή τους και τυχόν άλλες αποφάσεις των Πρωτοδικείων, με τις οποίες εγκρίθηκαν ενδεχόμενες Τροποποιήσεις των αρχικών Καταστατικών τους, σε επικυρωμένα από τα οικεία Πρωτοδικεία ακριβή αντίγραφα.
3) Πρόσφατα Πιστοποιητικά των Γραμματέων των οικείων Πρωτοδικείων, από τα οποία να προκύπτουν, η καταχώρησή τους, στα τηρούμενα δημόσια βιβλία σωματείων των οικείων Πρωτοδικείων, καθώς και οι μέχρι σήμερα μεταβολές τους.
4) Ακριβή Αποσπάσματα των Πρακτικών Αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων, ανάλογα με τη ρητή πρόβλεψη των Καταστατικών τους (ως συνήθως και κατά κανόνα Γενικών Συνελεύσεων), από τα οποία να προκύπτει ότι, μετά από πρόταση των Διοικητικών Συμβουλίων τους, αποφασίστηκε, με την αυξημένη απαρτία που απαιτούν τα Καταστατικά τους και ο Α.Κ., δηλαδή τουλάχιστον 1/2 των εγγεγραμμένων μελών τους και με την απαιτούμενη από τα Καταστατικά τους και τον Α.Κ. αυξημένη πλειοψηφία των 3/4 των παρόντων μελών, την εγγραφή τους στην Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε  .


ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ - ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ –ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
   

                                                                                                                                                                      Με εκτίμηση

               Η προσωρινή διοίκηση της Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου